Meedoen?

Ben jij de Prof, die specialistische diensten aanbiedt voor Mens en Organisatie? Ben je nog maar kort of al langer bezig om jouw specifieke kwaliteiten in te zetten voor organisatie, zodat zij nog beter kunnen functioneren?

Is het jouw verlangen om mensen, professionals, teams en organisatie (onderdelen), de eigen kwaliteiten te (laten) ontdekken en die binnen het team organisch zo in te zetten dat ieder dat doet wat hem/haar energie geeft?

Wil je jouw diensten graag aanbieden samen met andere Profs? Ben jij ervan overtuigd dat je samen nog meer voor je klant kunt betekenen?

Kies de samenwerkingsvorm die bij je past.

Samenwerkingsvormen

1. Samenhangend toegankelijk

In een persoonlijk gesprek gaan we na welke diensten jij te bieden hebt. Aan de hand van een open format beschrijf je die zo dat organisaties die jouw diensten kunnen gebruiken zich daarin herkennen.

2. Samenwerken in een team

Ben je ervan overtuigd dat je samen met je collega’s meer kunt bieden? Doe dan mee aan de netwerk organisatie van aanbieders. Regelmatig kom je bij elkaar en spreekt met elkaar over de meest uiteenlopende onderwerpen die jullie samen een stap verder brengen.

3. Samen cursussen, trainingen of workshops aanbieden

Geef je regelmatig een workshop, training of cursus en wil je die samenhangend aanbieden in GO Academy? Sluit je aan en bied samen het onuitstaanbare pakket aan, wat zo aansluit bij de behoeften van de klant, dat ze er direct mee aan de slag willen.

4.opdrachtverwerving

Ben jij goed in je vak, maar vind je de opdracht verwerving vanuit alleen jouw diensten helemaal niets? Profs die dat juist wel leuk vinden gaan met jouw pakket onderweg en brengen jou in contact met de klant die jouw diensten nodig heeft.

5. Samen functioneren als één organisatie

Wil jij jouw diensten aanbieden en ook samenhangend voor de klant duurzaam meer kunnen bieden dan dat je dat ieder voor jezelf kunt aanbieden? Sluit je aan bij de GO organisatie.

Spreekt samen werken je aan?

Spreken één of meer combinaties van bovenstaande pakketten voor samen werken je aan?

Neem contact op voor het maken van een afspraak. Geef aan wat jou energie geeft en wat de diensten zijn die jij kunt bieden. We kijken dan ook naar hoe je kunt meedoen.

Vul het contact formulier in of stuur een e-mail naar Groothertog @ gmail.com