Hallo!

Goed om je hier te ontmoeten. Het lijkt me leuk en interessant om elkaar beter te leren kennen.

Voordat ik voor mezelf begon was ik directeur bij Oranjewoud District West. Ook toen zocht ik altijd naar unieke kracht in organisatie en medewerkers. Hun energie zo inzetten, dat zij in het bereiken van de doelen voor de organisatie ook eigen doelen bereiken en zich kunnen blijven ontwikkelen.

Al geruime tijd werk ik nu als Business Coach, Organisatie Inspirator Innovator en Personal Mentor voor Bestuurders en Management van Bedrijven – Overheden – Zorg.

KernVisie bereiken, dat is mijn Passie

Het is fantastisch om steeds weer de enorme KRACHT te ervaren die vrijkomt bij het spiegelen en op scherp zetten van organisaties, projecten, professionals en wat al niet meer. Als je eigen kernkrachten gaat ontdekken, geeft dat steeds weer onvoorstelbaar veel (vaak nieuwe en onverwachte) ENERGIE.

Dat geeft mij energie en een kick: Doordringen tot de Kern – Richten op wat je wilt bereiken – Alle beschikbare energie en middelen laten gaan.

 1. De Kern – ontdekken
  1. doordringen tot de Kern
  2. waar gaat goed
  3. wat moet beter
 2. Visie – richten op wat je wilt bereiken
  1. benoem helder belangen en doel
  2. via welke stappen te bereiken
  3. alle energie richten op het DOEL
 3. Bereiken – alles dezelfde kant op
  1. ontspan en geef ruimte
  2. stuur doelen en belangen
  3. ga onderweg en bereik je doel

Hoe zie jij dat? Leeft dat in jullie organisatie?  Wat betekent het als je dat (nog) meer zou doen? Wat zou dat allemaal kunnen opleveren voor medewerkers, management, directie, eigenaren en klanten? Zou jij effectiever willen zijn? Wil jij meer halen uit je leven, je klanten, je bedrijf, jezelf, je medewerkers en de problemen die zich voordoen? Dat kan. Het is allemaal al beschikbaar. Je hebt het al in je.

Hoe?

GO staat Ondernemers, Directies en Organisaties terzijde bij het nemen van hobbels het oplossen van problemen, het verwezenlijken van hun droom. We doen dat stap voor stap.

De wereldwijd met succes is geïmplementeerde aanpak is als empowerZ nu ook voor organisaties en bedrijven beschikbaar is.  empowerZ richt zich op ruimte bieden aan groei,

Waar het ook over gaat, we zetten we je organisatie als een TRAM in de rail:

 • Thermometer: Wat gaat goed en wat kan beter?
 • Resultaat: Welk DOEL wil je bereiken?
 • Actieplan: Wat is de route naar het DOEL?
 • Monitoring: De vinger aan de pols. Met je Maatje aan je zijde.
  Om je over hindernissen heen te helpen. Zo sta je er niet alleen voor.

Doordringen tot de Kern, richten op wat je wilt bereiken en vervolgens procesmatig bereiken van het doel.

Nieuwgierig?

Wil je ook kernkwaliteiten beter benutten en energie laten stromen? Voel je welkom voor een open, vertrouwelijk gesprek. Het lijkt mij leuk om jouw energie te ontdekken, te richten en te laten knallen. Kern energie richten zodat Kern Fusie ontstaat. Denk je dat ik (wij) iets voor je kan betekenen? Laten we gewoon kennismaken. Klik voor het plannen van een afspraak.

Hartelijke groet,
Mede namens het GO Team

Ab Groothedde

85 x 55 GO Bedrijfsadvies - Ab Groothedde -voorkant

P.S.

Heb je contact met organisaties of bedrijven die hun krachten en energie nog beter kunnen inzetten of gewoon met meer vreugde beter resultaat willen bereiken. Voor hen kunnen wij in ieder geval iets betekenen.

By the way

Met GO bereik ook jij met Meer Vreugde, Beter Resultaat.

Meer vreugde betekent ook echt meer vreugde van binnenuit. Beter resultaat betekent meer omzet, minder kosten, effectiever benutten van kansen en ook van problemen of uitdagingen, zo dat er meer winst overblijft.

Maak direct een afspraak

Plan een afspraak. Vul onderstaand formulier in of bel 06-24610305. _________________________________________________________________________

*Vereist
  Dit is een vereiste vraag
  Dit is een vereiste vraag
  Dit is een vereiste vraag

 

>