Business Friend

Running Mate (Business Friend)

Vanuit een uitgebreide ervaring kan een Business Vriend / Mentor, de Directie op vrijwel alle terreinen met raad en daad terzijde staan. Als directeur sta je er zo niet alleen voor. Gedurende een vast aantal uren per maand (meestal is 3 – 4 uur) per maand is er intensief contact. Naar behoefte kan dat incidenteel en situationeel meer zijn. Het samen optrekken richt zich op de directeur en ook op de organisatie.
Wat betreft de directeur, probeer je samen helder te krijgen: wat je leuk vind, waar je kracht ligt, waar je je energie vandaan haalt en welke doelen je in je leven of voor de organisatie wilt bereiken. Zeker in de opstart periode is het doel om met meer vreugde, minder inspanning, het gewenste (of meer) resultaat te bereiken.

De Business Vriend / Mentor ondersteunt je daar waar het nodig is, maar je bent en blijft zelf de directeur. Samen richt je je op de organisatie en de dingen die (moeten) gebeuren. Vanuit de kenkwaliteiten van de onderneming bereik je samen met je medewerkers meer vreugde en resultaat in de hele organisatie. Dat ga je merken, als directeur, maar ook de medewerkers en de klanten.

Register Adviseurs Bedrijfsopvolging zijn nog breder op de hoogte over financiële, juridische, organisatorische en fiscale aspecten van ondernemen, begeleiding en bemiddeling bij koop of verkoop en fusie trajecten.

Neem direct contact op. Het kost je niet meer dan een paar uur.

Gratis adviesgesprek

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs.

Tijdens het gesprek maken we kennis voor het ervaren van vertrouwen, wij oriënteren ons op jouw behoefte en vormen een idee over wat jou en/of je bedrijf nodig heeft.

Wil je jouw situatie vrijblijvend voorleggen?