Hallo!

Goed om je hier te ontmoeten. Het lijkt me leuk en interessant om elkaar beter te leren kennen.

Voordat ik voor mezelf begon was ik directeur bij Oranjewoud District West. Ook toen zocht ik altijd naar unieke kracht in organisatie en medewerkers. Hun energie zo inzetten, dat zij in het bereiken van de doelen voor de organisatie ook eigen doelen bereiken en zich kunnen blijven ontwikkelen.

Al geruime tijd werk ik nu als Business Coach, Organisatie Inspirator Innovator en Personal Mentor voor Bestuurders en Management van Bedrijven – Overheden – Zorg.

Mijn Passie: KernVisie ontsteken

Het is fantastisch om steeds weer de enorme KRACHT te ervaren die vrijkomt bij het spiegelen en op scherp zetten van organisaties, projecten, professionals of wat al niet meer. Als je eigen kernkrachten gaat ontdekken, geeft dat steeds weer onvoorstelbaar veel (vaak nieuwe en onverwachte) ENERGIE.

Dat geeft mij energie en een kick:
Doordringen tot de Kern – Richten op wat je wilt bereiken – Ruimte geven zodat alle beschikbare energie en middelen zich daarop kan inzetten. Die kick wil ik ook jou laten ervaren.

 1. Kern – ontdekken
  1. doordringen tot de Kern
  2. waar gaat goed
  3. wat moet beter
 2. Visie – richten op wat je wilt bereiken
  1. benoem helder belangen en doel
  2. via welke stappen te bereiken
  3. alle energie richten op het DOEL
 3. Ruimte geven – alles dezelfde kant op
  1. ontspan en geef ruimte
  2. stuur op doelen en belangen
  3. ga onderweg en bereik je doel

Wat kan ik/kunnen wij voor jou en je organisatie betekenen. Graag willen we je terzijde staan. Dat is minder eenzaam. Voor belangrijke beslissingen heb je steeds een klankbord, Kortom: Je staat er niet alleen voor.

Hoe zie jij dat? Leeft dit in jullie organisatie?  Wat betekent het als je dat (nog) meer zou doen? Wat kan dat opleveren voor medewerkers, management, directie, eigenaren en klanten? Wil jij effectiever zijn? Wil jij meer met jouw leven, je klanten, je bedrijf, jezelf, je medewerkers en met de problemen die zich voordoen? Dat kan! Het is allemaal al beschikbaar. Je hebt het al in je.

Hoe?

GO staat Ondernemers, Directies en Organisaties terzijde bij het nemen van hobbels het oplossen van problemen, het verwezenlijken van hun droom. We doen dat stap voor stap.

De wereldwijd met succes geïmplementeerde aanpak is als empowerZ is nu ook voor organisaties en bedrijven beschikbaar is.  empowerZ richt zich op ruimte bieden aan groei,

Waar het ook over gaat, we zetten we je organisatie als een TRAM in de rail:

 • Thermometer: Wat gaat goed en wat kan beter?
 • Resultaat: Welk DOEL wil je bereiken?
 • Actieplan: Wat is de route naar het DOEL?
 • Monitoring: De vinger aan de pols. Met je Maatje aan je zijde.
  Om je over hindernissen heen te helpen. Zo sta je er niet alleen voor.

Doordringen tot de Kern. Richten op wat je wilt bereiken. Planmatig stap voor stap bereiken van het Doel.

Nieuwgierig?

Wil je ook kernkwaliteiten beter benutten en energie laten stromen? Voel je welkom voor een open, vertrouwelijk gesprek. Het lijkt mij leuk om jouw energie te ontdekken, te richten en te laten knallen. KernVisie en energie richten zodat Kern Fusie ontstaat. Denk je dat ik (wij) iets voor je kan (kunnen) betekenen?

Laten we gewoon kennismaken. Klik voor het plannen van een afspraak.

Hartelijke groet,
Mede namens het GO Team

Ab Groothedde

85 x 55 GO Bedrijfsadvies - Ab Groothedde -voorkant

P.S.

Heb je contact met organisaties of bedrijven die hun krachten en energie nog beter kunnen inzetten of gewoon met meer vreugde beter resultaat willen bereiken. Voor hen kunnen wij in ieder geval iets betekenen.

By the way

Met GO bereik ook jij met Meer Vreugde, Beter Resultaat.

Meer vreugde betekent ook echt meer vreugde van binnenuit. Beter resultaat betekent meer omzet, minder kosten, effectiever benutten van kansen en ook van problemen of uitdagingen, zo dat er meer winst overblijft.

Maak direct een afspraak

Plan een afspraak. Vul onderstaand formulier in of bel 06-24610305. _________________________________________________________________________

Dit bestand kan niet worden geopend, omdat JavaScript niet aanstaat in je browser. Zet JavaScript aan en laad het bestand opnieuw.

Contact formulier
Log in bij Google om je voortgang op te slaan. Meer informatie
* Verplichte vraag
Email *
Jouw antwoord
Wil je dat wij contact met je opnemen? *
Vraag, probleem, uitdaging, opmerking, suggestie of aanleiding?
 - wat houd je op dit moment het meest bezig? -
Jouw antwoord
Volgende
Formulier wissen
Verzend nooit wachtwoorden via Google Formulieren.
Deze content is niet gemaakt of goedgekeurd door Google. Misbruik rapporteren - Servicevoorwaarden - Privacybeleid
 
 

>