Het Team

Het Team

Het Team van enthousiaste bedrijfsadviseur bij GO Bedrijfsadvies met ruime kennis en ervaring vanuit vele disciplines en branches, breidt zich steeds verder uit.

De Formule

De kracht en het succes van jou als ondernemer staat voor ons steeds bovenaan.

Daarvoor delen we wat we al hebben. We bedenken niet steeds alles opnieuw, maar gebruiken wat al beschikbaar is.

We delen samen en ook jij deelt in ons succes.

De Uitdaging

Gaat het goed met jou en je onderneming, dan gaat het ook goed met ons.

Regent het bij jou opdrachten, zijn je klanten trots op je en gunnen zij jou de opdracht, dan heb je de ruimte om je goed te laten adviseren.

Krijgen je medewerkers de kans om zich optimaal te ontwikkelen en kunnen ze daardoor veel meer voor jou bereiken, dan gun je hen en ook jezelf de coach die een top Prof toekomt.

Uw succes is ons succes

Om je in alle behoeften te voorzien, staan wij voor je klaar, steeds weer.Uw succes is ons succes. Heb je vragen? Stel ze hier.

Persoonlijk kennis maken?

Ben je benieuwd naar wie wij zijn en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maar direct een afspraak. Bel 06-24610305 of neem contact op via het formulier.

Ben je Professional?

Wil jij ook zo, kwalitatief hoogwaardig en samenhangend toegankelijk zijn voor ondernemers met allerlei vragen, problemen of uitdagingen?

Neem voor een oriënterend gesprek contact op. Mail je CV met een motivatie waarom je filosofie van GO jouw aanspreekt en wat jij daaraan kunt bijdragen.

Wellicht kunnen ondernemers binnenkort via GO van jouw diensten gebruik maken.

 

Wil je al wat kennismaken met één van de initiatiefnemers? Klik op de foto.

Klik > Inspirator - Business Coach | Interim - Crisis Management | AdviseurEricMath